با سلام و عرض ادب و تشکر از سایت خوبتون آموزش خوبی دارید .
گروه مهندسی سانا پی، با ارائه خدمات مهندسی مطابق با بهروزترین استانداردها و روشهای اجرایی، از پیشرفتهترین تجهیزات استفاده مینماید.
پس از نصب میلگردهای نیلینگ ، یک دیواره سطحی کم ضخامت که معمولاً شامل شاتکریت همراه با یک لایه تسلیح سبک فولادی به صورت شبکه های از میلگرد می باشد، سطح دیواره شیروانی یا گود را می پوشاند. هدف از اجرای این دیواره جلوگیری از فرسایش سطحی خاک، ایجاد سطح تمام شده مناسب تر برای ساخت و سازهای احتمالی بعدی می باشد.
بحثهای فراوانی درباره اینکه کدام کشور اولین بار نیلینگ را پیادهسازی و اجرا کرده است، وجود دارد. درواقع، اولین بار روش میخکوبی توسط مهندسان استرالیایی بهمنظور پایدارسازی دیوارههای سازههای درون تونل به کار گرفته شد.
از این رو، باید پیش از حفاری چالهها از ساختمانهای مجاور بازدید شده و سازههای زیرزمینی، قناتها و محل قرارگیری چاههای فاضلاب مورد بررسی قرار گیرد. تخریب چاه فاضلاب ساختمان مجاور یکی از مشکلات اجرایی رایج در پایدارسازی گود به روش نیلینگ است.
لایهها و میان لایههایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،
ارتفاع مجاز خاکبرداری در هر مرحله متاثر از پارامترهای مقاومت برشی خاک، میزان نفوذ آبهای سطحی و میزان سربار متغیر است.
پیش از شرح مراحل اجرای نیلینگ ابتدا باید با اجزای این سیستم آشنا شوید. به طور کلی، بخشهای مختلف و اجزا نیلینگ عبارتاند از:
این لایه نازک و با ضخامت کم است و به این دلیل ساخته میشود که از فرسایش سطحی خاک تا جای ممکن جلوگیری شود و همچنین سطح مناسب و قابل قبولی برای ساخت و سازهای بعدی ایجاد کند.
این گروه با برقراری ارتباطات فعال با دانشگاهها و سایر مجامع علمی و حرفهای، بهبود مداوم و ارتقاء کیفیت خدمات خود را بهعنوان هدف اصلی در نظر گرفته است.
نیلینگ که با نام میخکوبی نیز شناخته میشود، بهعنوان سازه ??? ??? نگهدارنده و یکی از روشهای پیشگیری از ریزش دیواره در محل گودبرداری به کار میرود.
توزیع فشار جانبی خاک بر روی دیوار سیستم میخ گذاری خاک و نیروی کششی سر میخ
فرایند حفاری در روش میخکوبی مراحل مختلفی دارد که در ادامه به توضیح مختصری در مورد آن خواهیم پرداخت.
دسترسی سریعقیمت میلگردقیمت تیرآهنقیمت ورققیمت نبشی و ناودانی